Nelosolut tuhosi Espoon Leppävaaran: Kuvareportaasi

Olemme pitkin loppuvuotta saaneet kuulla uuden alkoholilain ongelmista sen vastustajilta. Nelosolut kaupoissa kuulemma syöksee kansakunnan mitä moninaisimmilla tavoilla rappioon ja aiheuttaa täydellisen anarkian välittömästi. Valitettavasti kaikki varoitukset osoittautuivat todeksi. Tämä on kuvareportaasi nelosoluen tuhoamasta Espoon Leppävaarasta.


Herään järkyttävään näkyyn. Vahvaa, keskushermostoon vaikuttavaa A-olutta käyttävät ihmiset ovat leiriytyneet läheiseen leikkipuistoon. Lasten leikkipaikan varusteet on poltettu nuotiossa. Älämöly on korvia huumaava.


Leppävaaran kauppakeskus Sellon vieressä olevalla Ratsukadulla on menossa järkyttävä autoralli kaikkien yrittäessä sisään hakemaan alkoholia.


Sellon Viaporintorilla on äärimmäisen kyseenalaisen kansanjuhlan tuntua: Ihmiset juovat, tappelevat ja tekevät tarpeitaan holtittomasti minne sattuu. Valitettavasti poliisi ei ole ennättänyt paikalle, vaikka tarvetta olisi. Ehkä muissa kaupunginosissa on vielä pahempi tilanne?


Väkijoukko on luonnollisesti intaantunut myös roskaamaan. Lasinsiruja, tölkkejä ja makkarapapereita on joka paikassa määrissä. Tässä kuvassa pahin humalaisten aikaansaama rytökasa.


Kauppakeskuksen autohalli pullistelee kaljanhimoisten kansalaisten autoista.


Kassajonot ovat kosmiset. Edes tuhat ilmaista ämpäriä jakava Paavo Väyrynen ei saisi aikaan tällaista kansainvaellusta.


Saatanallinen vahvojen oluiden osasto on helppo havaita ihmispaljoudesta. Vielä 10 asiakasta lisää ja koko paikka luhistuu singulariteettiin.


Ja tässä se nyt on. Tuo uusi keskushermostoon vaikuttava aine, joka vaivutti Leppävaarankin ikeensä alle heti ensimmäisenä päivänä. Siskot, veljet ja kanssaihmiset; olemme tuhon omat.

 

Janne Paalijärvi – http://paalijarvi.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/paalijarvi
Twitter: https://twitter.com/paalijarvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *