Tuomiojat eivät kuulu suomalaiskoteihin

Olen kauhulla seurannut viimeaikaisia tapahtumia kotimaassa. Olen miettinyt, miten tämä kaikki hulluus olisi voitu estää. Keksin lopulta, että hyvä vaihtoehto saattaisi olla tuomiojien kieltäminen kotitalouksilta.

Sivistysvaltiossa kenelläkään yksityishenkilöllä ei pitäisi olla tuomiojia kotonaan. ATTAC-seurat ja puolueet voisivat pitää niitä hallussaan vähäisiä määriä tarvittaessa. Erittäin vaarallisia, ns. automaattierkkejä ei puolestaan pitäisi myöntää edes viranomaiskäyttöön.

Nykyisin tuomiojien säilytys kotona on sallittua demarin luvalla. Lupa heltiää yleensä, mikäli on aktiivinen politiikkaharrastaja esimerkiksi paikallisessa ATTAC-seurassa. Kotona tuomiojat pidetään mediakaapeissa, ja niitä saa julkisella paikalla kuljettaa pääpiirteissään vain diskurssiradoille ja takaisin.

On selvää, että monelle luopuminen omasta tuomiojastaan voi olla ikävä ja vastentahtoinen kokemus. On kuitenkin muistettava, että politiikkaharrastus ei ole modernissa yhteiskunnassa välttämätön. Siirtymävaiheen aikana valtio voisi lunastaa laittomaksi muuttuneet tuomiojat vaikkapa 80% euromääräisestä sisäänostohinnasta itselleen. Mediakaapit jäisivät kotitalouksien käyttöön esimerkiksi maailmalta suojaaviksi lastenkasvatuskopeiksi.

Janne Paalijärvi

Päivitys 2015-11-21:

Päivitys 4 vuotta vanhaan tekstiin, koska Tuomioja jatkaa edelleen asesekoiluaan. Hesarin jutussa Tuomioja kertoo muun muassa, että ”En näe mitään järjellistä syytä siihen, että kenelläkään pitäisi olla puoliautomaattiaseita kotona. Eihän sillä ole mitään tekemistä ampumaurheilun tai metsästyksen kanssa” Erkki, Erkki, nyt jotain valoja päälle! Marssi vaikka poliisiasemalle ja kysy asiaa poliisilta ennenkuin annat omia harhaisia lausuntojasi 😀 Poliisilta kuulet asiat, niinkuin ne oikeasti ovat. Nimittäin aseita myönnetään enimmäkseen juuri niitä tarkoituksia varten (metsästys ja ampumaurheilu), jotka sinä auliisti olet kieltänyt kuin Pietari Jeesuksen. Muilla perusteilla ei lupia käytännössä saakaan. Valitettavasti musta ei muutu valkoiseksi hokemalla.

Päivitys 2022-04-11:

Päivitys nyt yli 10 vuotta vanhaan tekstiin. Alkaa olla pikkuhiljaa selvillä, miksi Tuomioja ei halua Suomeen lisää aseita ihmisille. Aseilla saadaan inhottavasti vaikeutettua Venäjän marssimista Suomeen. Nyt olisi aika ottaa aselait käsittelyyn ja tehdä niihin huomattavia höllennyksiä. Kansakuntamme itsenäinen tulevaisuus saattaa riippua tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *