Saako nainen kirjoittaa väkivallasta seksuaalista ahdistelijaa kohtaan?

Nainen oli tullut seksuaalisesti ahdistelluksi Helsingin Kaisaniemenpuistossa ja purki tuohtumustaan kirjoitukseksi. Hän kirjoitti muunmuassa seuraavaa:

”Kaisaniemenpuiston seksuaalisen ahdistelijan kanssa mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän. Olisiko siitä seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.”

Oliko naisen sanoiksi puettu kiukku tässä kohtaa ok vai ei? Oliko naisella mielestäsi oikeus kirjoittaa näin vai ei?

Janne Paalijärvi
2024-01-07 Korsholm

2 vastausta artikkeliin “Saako nainen kirjoittaa väkivallasta seksuaalista ahdistelijaa kohtaan?”

  1. Kukapa sitä oikeutta kirjoittaa rajoittaisi, ja millä keinolla? Kuvatulla tavalla toimimisesta seuraisi kyllä ikävän monen vuoden kakku. Ampuminen huomattavasti alemmas olisi kyllä liki yhtä tehokasta lopputuloksen kannalta, mutta seuraukset tekijälle merkittävästi lievemmät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *