Örebron mellakat suoritti ali-ihmisten tasolla oleva, integroitumiskelvoton paskasakki

Ruotsin Örebrossa paikallinen maahanmuuttajaväestö pahoinpiteli 8 poliisia ja kaappasi poliisiauton. Poliisiautoja myös poltettiin. Media lahden molemmin puolin on kertonut, että syy mellakointiin on jonkinlaisen tuttuakin tutumman ”äärioikeistolaisen” ryhmittymän uhkaus polttaa koraaneja. Tämä on tietenkin täyttä hevonpaskaa, sillä syy mellakointiin oli vain ja ainoastaan integroimiskelvoton, ali-ihmisten tasolla oleva maahanmuuttajataustainen paskasakki.

Länsimaisten, demokraattisten yhteiskuntien kulmakivenä on sananvapaus. Tiedotan, että tähän ei nyt kaivata naamakarvaista vasemmistolaista ammattityötöntä kertomaan sananvastuusta, konsepti riittää. Sananvapaus on vapautta. Se on vapautta ilmaista mielipiteitä. Niitä voi ilmaista puhumalla, kirjoittamalla tai vaikka järjestämällä mielenosoituksen. Ja nimenomaan semmoisen mielenosoituksen, jossa ei fyysisesti vahingoiteta muita ihmisiä tai heidän omaisuutta.

Ruotsissa ”äärioikeistolainen” Rasmus Paludanin ryhmä poltti tai uhkasi polttaa koraaneja. Mitä sitten? Se heille suotakoon. Siitä saa suuttua. Se ei kuitenkaan anna länsimaalaisessa yhteiskunnassa minkäänlaista oikeutta väkivaltaan. Enkä puhu nyt mistään leikkiväkivallasta vaan kategorisesti ihan oikeasta väkivallasta, jossa tuhotaan omaisuutta tai fyysisesti vahingoitetaan ihmisiä.

Paludan halusi testata, kuinka integroitumyskykyistä Ruotsissa majailevat muslimimaahanmuuttajat ovat. Paludanin koe onnistui sataprosenttisesti. Näimme jälleen, että Ruotsiin on pesiytynyt ali-ihmisten tasolla oleva, integroitumiskelvoton paskasakki, joka ei kunnioita länsimaalaista yhteiskuntajärjestystä. Vika on tässä paskasakissa. Vika ei ole Paludanissa, vaikka media asiaa näin maalaakin.

Ruotsin täytyy tehdä asialle jotakin ennenkuin maa tuhoutuu lopullisesti. Toivottavasti tuleva Nato-jäsenyys avaa silmiä. Niin kauan kuin Ruotsissa on vapaalla avoimesti ja toistuvasti väkivaltaan turvautuvia muslimilaumoja, koraaneja pitäisi itseasiassa lapioida uuniin hartiavoimin.

Janne Paalijärvi
Korsholm, Finland
den 16. april 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *